diumenge, 5 de maig del 2013

Per què #lesongalaxarxa?

Les ONG sempre han estat organitzacions que han necessitat el suport de la ciutadania. Ara, una gran part d’aquesta s’ha traslladat al món virtual. És per això que les ONG, amb el paper que juguen les noves tecnologies i la xarxa dins la societat, s’han hagut d’adaptar a aquests canvis per treure’n el màxim de profit, per interactuar amb els seus públics, per apropar les seves accions a la societat, per buscar recolzament a les campanyes... en definitiva, per comunicar

#lesongalaxarxa sorgeix de la curiositat de dues alumnes de Periodisme que es formulen preguntes com ara: Quin paper juguen les xarxes socials per apropar els públics a les ONG? Quines són les campanyes que han triomfat més a la xarxa? Quines ONG ho estan fent bé (comunicativament) i quines no?

Després de fer recerca d’informació, veure campanyes i l’impacte d’aquestes, parlar amb membres d’ONG i d’altres experts en la matèria hem arribat a algunes conclusions. Si voleu saber quin és el món 2.0 de les ONG, #lesongalaxarxa és el vostre blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada