Què se'n diu?


#lesongalaxarxa no és el primer blog -ni serà l'últim- sobre el món 2.0 i les ONG. 

A la xarxa trobem blogs, articles, ressenyes de llibres, aplicacions per fer donatius o decàlegs de bones pràctiques per a l'activitat virtual de les ONG. Aquestes són algunes de les coses més interessants que #lesONGalaxarxa ha trobat:

-La solidaridad y Yo en Internet és una presentació penjada a Internet per Iwith (una organització que potenciar la tecnologia de la informació i la comunicació com a eines solidàries) que es pregunta 'Què ens motiva a actuar solidàriament a la xarxa?' i ens exposa un seguit de conclusions. 

-Solidaridad en la red és un article de Suma diario que apunta el canvi tecnològic i les seves conseqüències amb món de les ONG en casos com Cáritas o la Fundació Real Dreams

-A la secció de Comunitats del web de la Creu Roja trobem un post sobre una aplicació mòbil per fer donatius. Aquesta es diu My charity box.

-El internet de la solidaridad és un article de Mary Joyce per la secció de Tecnología d'El País, on parla de la revolució que el món 2.0 ha suposat per les organitzacions no governamentals en els últims temps.  

-El blog CommunityOrganizer2.0 va fer un post sobre The Little Big Fund una xarxa crowfunding que vol apropar les ONG i agrupar-les per l'accés a la ciutadania. 

-La plataforma Virtual Activism orienta i dona claus a les ONG d'actuació a la xarxa. També ha creat un espai wiki

-El blog CommunityOrganizer2.0 parla sobre iniciatives solidàries a Pinterest al seu post

-Devex ha fet un post sobre el rànking mundial de presència de les ONG a la xarxa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada